Working in Gent

Tom2 Tom1Sinds ons kantoor naar Gent verhuisde, lijkt het alsof ons werkleven helemaal veranderd is. Niet alleen omdat ik nu niet meer zo lang onderweg ben, vooral omdat ik nu het gevoel heb dat ik in het centrum van het goede leven zit. Vooral ook omdat ik werkelijk in het centrum zit. De middagpauzes zijn zo veel ontspannender, omdat je even in de tuin van de St Pietersabdij kan gaan liggen of naar de winkels kan gaan. Zeker met dit schitterende weer, besef ik hoeveel geluk ik hiermee heb. En door zo midden in ‘t stad te zitten, zit ik dan weer midden in de Gentse mode. De eerste die voor mij daarin opvalt, is mijn nieuwe collega. Iemand die in mijn ogen altijd mooi gekleed was, maar nu wel eens wat edgyer durft gaan. Zeker met zijn nieuwe aanwinst: de legerprint jeans van Carhartt.

Since we moved our office to Gent, it feels like our work life changed completely. Not only because my work is now so close to my home, but mainly because it feels like I’m in the centre of the good life. That is ofcourse, because the new office is right in the city centre. It makes our lunch breaks so relaxing, because you can do whatever you want. You can relax in the gardens of St Pieters Abbey or you can go shopping. With this beautiful weather, I realize how lucky I am. Because I am right in the centre, I’m also right in the centre of fashion. The first one who caught my eye, is my new colleague. Somebody who was always dressed nice but who is trying some edgyer clothing now. Especially with his new arrival: the army jeans by Carhartt.

Leave a Reply