Two days in BCN

Ik denk dat zowat iedereen wel weet dat ik drie jaar geleden mijn hart verloor aan Barcelona. Ik trok erheen voor een stage en hoewel het zeker niet gemakkelijk was in het begin, werd het een ervaring die ik nooit zal vergeten. Het begint nu stilaan een traditie te worden: elk jaar keer ik terug naar de stad. En elk jaar opnieuw is het weer een intense ervaring om rond te lopen in te straten die mij zoveel mooie herinneringen hebben gegeven, waar ik zoveel leuke mensen heb leren kennen en waar ik zoveel geleerd heb. Het is zo’n groot cliché maar alleen naar het buitenland gaan blijft de ervaring van je leven. Het leuke aan een stad zo goed kennen, is dat je telkens kan genieten van andere dingen dan de hotspots. Zo werd dit een weekend vol terrasjes, relaxen aan het strand, lekkere tapas, een onvergetelijk concert én ofcourse veel shoppen!

Three years ago I went to Barcelona for an internship and everybody knows that I fell in love with the city. It wasn’t easy in the beginning but when I got used to living in another county, it became an expercience I will never forget. It’s becoming a real tradition now: every year I go back. And every year it is such a nice experience to walk in the streets of the city that gave me all these nice memories, where I got to know so many nice people and where I learned so many things. The nice things about knowing a city so well, is that everytim you go, you can enjoy other things than the hotspots. Hope you enjoy the pictures of my two days in BCN!

Outfit 1:

Bag: H&M

Top: Charline’s closet

Skirt: Zalando

Shoes: Converse

Outfit 2:

Jumpsuit: Zara

Sunglasses: Polaroid

2 thoughts on “Two days in BCN

  1. Cool!! Ik hou ook superveel van Barcelona! 🙂 Als je nog goeie adresjes hebt let me know 😉 xo

Leave a Reply