The last rays of sun

Maxi2Maxi1Maxi2Maxi4Gisteren was zo’n typische zondag waar ik helemaal vrolijk van wordt: brunchen in het gezellige Jardin Bohémien (waar er nu trouwens ook een insectenrestaurant is), bijkletsen met vriendinnen, fotoles krijgen en wafels eten in Wasbar. Wat voelt opstaan op zondag achteraf toch altijd geweldig. De brunch was weer een blogdate met Charlotte Catteeuw, blogster van scenebyc.com. Haar blog blijft toch één van mijn meest favoriete blogs. De hoofdreden? Omdat Charlotte geweldige foto’s trekt maar vooral veel oog heeft voor schoonheid. Gisteren was dé ideale dag om een initiatie foto te geven. Ze leerde me enkele basics waardoor ik al net iets meer begrijpt van het toestel dat ik gebruik. Het is echt geweldig hoe snel een foto veel mooier is als je er even je tijd voor neemt. Met het zalige weer gisteren, zijn de resultaten geslaagd. Ik denk dat het ook de laatste keer was dat ik mijn maxi skirt heb kunnen bovenhalen, want vandaag is het toch even bibberen. Kan iemand mij snel warme chocolademelk brengen?

Yesterday was such a typical happy Sunday: brunch in Jardin Bohémien in Gent, chatting with friends, learning the basics of taking a picture and eating wafels at Wasbar. It always feels great to get up earlier on a Sunday. The brunch was a blogdate with Charlotte Catteeuw again, founder of scenebyc.com. It’s still one of my favorite blogs because of the amazing pictures Charlotte can take. She also has an eye for beauty and that adds an extra touch to her pictures. Yesterday was the perfect day for a crash course in photography. She learned me some basics that made me understand my camera a bit more than I did before. It is amazing to see how a picture can become prettier if you just take your time for it. The results are there, also because the weather was so amazing yesterday. I think it was the last time I could wear my maxi dress, today it is soooo cold in Belgium. Can somebody bring me a hot chocolate please?

3 thoughts on “The last rays of sun

Leave a Reply