Rainy days pt. 2

labath3

België wordt weer overspoeld! En zoals ik al in mijn vorige “rainy days”-post zei: niet bevorderlijk om te bloggen over streetstylers. Maar wél heel bevorderlijk om je even terug te trekken in koffiebars. Het lijk erop alsof de volgende posts een verzameling van mijn favoriete koffiebars in Gent zullen worden. Degene waar ik momenteel zit? Labath. Een koffiebar aan het begin van de Oude Houtlei, waar vaak veel kunststudenten zitten van de academie St Lucas. Voor mij één van mijn favoriete plaatsen door de speciale combinaties in koffie en chocomelk die ze aanbieden. Chocomelk met malthezers, wie zegt hier nu neen tegen?
Als extraatje vandaag een foto van mijn OOTD op een rainy day!

Belgium is again super rainy! And as I said in my previous “rainy days”-post: not really encouraging to find streetstylers. But very encouraging to go to coffeebars. It seems like the next posts will be a collection of my favorite coffeebars in Gent. I’m currently sitting in Labath, a bar close to the art academy St Lucas. Because of that you can always find a lot of artsy people there. It’s one of my favorite places because of the special combinations of coffee and chocolate milk they have. Chocolate milk and malthezers, who would say no to that?
I also posted a picture of my OOTD on a rainy day!

Leave a Reply