New year resolutions

Afbeelding2

Zoals ik al zei in mijn vorige post: een nieuw jaar is niet zomaar iets voor mij. Het is een moment van stilstaan en nadenken over het afgelopen jaar. Ik heb eigenlijk nooit voornemens gehad, maar dit jaar is dat even anders. Omdat het tijd is voor verandering. Eerste stap? Een nieuwe (eerste) job. Vandaag startte ik bij productiehuis Fobic Films. Eerste voornemen? Check: meer creativiteit. Tweede voornemen? Check: niet bang zijn om groot te worden! De keuze om dan toch niet eeuwig student te blijven was niet eenvoudig. Maar kijk, hier zijn we dan met een eerste, coole job. Derde voornemen? Meer met mode bezig zijn. Want om eerlijk te zijn, ik liet het wat liggen de laatste maanden. Tijd om weer grondig de ELLE te bestuderen, elke dag diep na te denken over combinaties en vooral geen schrik te hebben over wat mensen zouden zeggen.  Vierde voornemen? Meer over al deze ontdekkingen posten op de blog. Voor mijn eerste post van het jaar trok Sander weer foto’s van mij met mijn favoriete fluffy trui. Keep you posted!

As I said in the previous post: a new year is not just a thing for me. It is a moment of reflection about the past year. I’ve never had new year resolutions but that’s different this year. Because it is time for some change. First step? A new (first) job. Today was my first day at the production company Fobic Films. First resolution? Check: more creativity. Second resolution? Check: don’t be afraid to grow up! The choice to not be a student forever was not easy. But, here we are, with a new and very cool job. Third resolution? Put more time in fashion. Because, I didn’t do that the last couple of months. It’s time to read ELLE again, think about cool combinations and not be concerned about what others may think. Fourth resolution? Post about all that on my blog. For my first blog post of the year, Sander took pictures of me with my favorite fluffy sweater.  Keep you posted!

Leave a Reply