Living in Gent

Ik ben nu al eventjes verhuisd naar Gent en ik moet zeggen: wonen in een stad verandert alles. Je bent niet meer afhankelijk van het openbaar vervoer want je kan over naartoe fietsen. Als de zon schijnt, zit ik niet meer met een tijdschrift in mijn tuin maar met mijn vrienden op een terras. En als ik niet weet wat te doen ‘s avonds, is er altijd wel iemand die iets weet om te doen.  En hoewel ik al zo lang in Gent rondloop, eigenlijk ben ik best wel trots dat ik in zo’n mooie stad kan wonen met zoveel mooie plekjes. Eén van mijn favorieten? Het Prinsenhof, met de kleine, authentieke huisjes, de schattige straatjes en zonnige pleintjes. De perfecte plaats voor blogfoto’s!

I’ve been living in Gent for a while now and I have to say: living in a city changes everything. You can go everywhere by bike. When the sun is shining, every terrace is full with people. And when you’re bored in the evening, there’s always someone who knows what to do. I’ve been going to school in Gent, going out in Gent, shopping in Gent.. my whole life. But still I have to say I’m very proud that I am able to live in this city with all these beautiful places. One of my favorites? Prinsenhof, with its little, authentic houses, small streets and Sunny squares. The perfect place for blogpictures!

Jumpsuit: Be Angeled

Shoes: gift

Necklace: Claire’s

Sunglasses: Polaroid

Leave a Reply