It’s in the family

Alyssa4

Mode voor kindjes: het is mijn zwakke plek. Ik weet dat als ik ooit een mini-me heb, dat ik mij enorm ga moeten inhouden om niet al die schattige kleedjes te kopen. Mini is alles zoveel leuker: mini All Stars, mini kousjes, mini mutsjes… En kindjes staan eigenlijk gewoon met alles. Ik vind het al helemaal geweldig als je als gezin helemaal trending bent. Zoals het gezinnetje van Guillaume en Rebekka, samen met Alyssa. Guillaume leerde ik enkele jaren geleden kennen en hij had toen al een heel uitgesproken stijl met veel ‘street credibility’. Nu, enkele jaren later is dat nog niet veranderd. Het is echt geweldig om te zien hoe deze drie elkaar daarin aanvullen. Rebbeka is in mijn ogen echt een super vrouwelijke en stoere mama en Alyssa is duidelijk een mini versie van haar mama. Stiekem raakte het mij een beetje om te zien hoe Guillaume en Rebekka samen zo’n mooi gezinnetje hebben opgericht. En er samen zo cool uitzien. Kan ook moeilijk anders, met zo’n prachtig meisje als dochtertje. Ik wacht nog even met een mini, maar stiekem droom ik wel al weg bij al die mooie kleertjes dat ik voor hem of haar zal kopen…

Fashion for kids: it is my weakness. I already know that when I will have my own mini-me, I will have to be very carefull not to buy everything in the stores. Everything is nicer when it’s mini: mini All Stars, mini socks, mini hats… Kids just look great in about anything. What’s even better, is when you look fashionable with your whole family. Like the family of Guillaume and Rebekka, together with Alyssa. I got to know Guillaume a couple of years ago and back then, he already had a style with a very high street credibilty. It is awesome to see how these tree are so adapted to each other. Rebekka is a super feminine mother and Alyssa is clearly a mini version of her mum. It made me a bit emotional to see how Guillaume, Rebekka and Alyssa are as a family. And how they look together. Not that it’s that hard, with a beautiful girl like that. I think I will wait to have a mini but sometimes I can’t help dreaming away and think about all the nice clothes I will buy for him or her…

Leave a Reply