Empire state of mind

NY1NY2NY3NY5NY4NY6NY7nyAls een halve gare was ik al twee maanden aan het aftellen. Het is sinds mijn laatste bezoek aan Chili geleden dat ik nog een grote reis heb gemaakt. En nu is het eindelijk weer zo ver: zaterdag vertrek ik voor mijn derde keer naar New York en daarna reizen we door naar de Dominicaanse Republiek. Het wordt een reis van uitersten: de stad en de natuur, warm en koud, sjaals en shortjes. En wat kijk ik uit naar het einde van mijn shop stop! New York, I am so ready for you. Gepakt met mijn bescheiden New York-kennis en de tips van vrienden die er gewoond hebben, ben ik helemaal voorbereid om deze trip nog intenser te maken dan de vorige. New York is voor mij dé stad waar je helemaal kan verloren lopen in al de grote en kleine straten, waar je de meest uiteenlopende culinaire ervaringen kan opdoen, waar je de mooiste winkels vindt, waar de meeste lichtjes schijnen en waar men nooit slaapt. Dit is by far mijn lievelingsstad. En ter voorbereiding, duik ik even terug in mijn oude vakantiekiekjes. En als jij nog tips hebt, let me know!:)

I’ve been counting down the days like a mad person. It’s been two years since I’ve been on a big trip. But now the time has come again: this Saturday I am going to New York for the third time and after that, I am flying to the Dominican Republic. This will be a trip of many differences: the city and nature, winter and summer, culture and national parks, scarves and shorts. My god I am so looking forward to the end of my shop stop! New York, I am so ready for you. I am super prepared with my modest New York-knowledge and especially with all the tips I got from friends who used to live there. For me, New York is the city where you can get lost in all the big and smaller streets, where you can taste the best tastes, where you can shop in the prettiest shops, where the lights never go out and the people never sleep. This is by far my favorite city. And just to be prepared to the maximum, I am checking my old holiday pictures again. If you have any more tips, please let me know!:)

Leave a Reply