Curvies Pop Up Store

Curvvies7

Ik leerde Elke Baccaert een tijdje geleden kennen: een gemeenschappelijke vriendin vertelde mij over haar nieuwe project. Ik moet zeggen dat ik meteen mee was met het verhaal: een online shop met modieuze kleren voor plus size women. De website ging ongeveer een jaar geleden online en nu gaat Elke een niveau hoger: haar eigen Curvies winkel! Zaterdag was de openingsdag en daar moest ik natuurlijk bij zijn. De winkel, de kleren, Elke zelf: het straalt allemaal mode en klasse uit. De kleren zijn ge-wel-dig en de winkel is heel fijn om in te winkelen. Alleen jammer dat ik in niets pas 🙂 Het inspireert mij altijd enorm om mensen te zien die een sterk idee hebben en er dan in slagen om dit uit te werken. Ik wens Elke dan ook een heel succesvolle winkel toe!

Je kan nu al online beginnen shoppen op www.curvies.be

I got to know Elke a while ago: a common friend of us told me about her project. I have to say that I believed in the project instantly: an online shop with fashionable clothes for plus size women. The website went online about a year ago and now, Elke is taking it to a next level: her very own Curvies store! Last Saturday was the opening day and I had to be there. De shop, the clothes and Elke: it’s all drenched in fashion and style. The clothes are a-ma-zing and the shop is very nice. Such a shame I can’t buy anything 🙂 It’s always very inspiring to see people with a strong idea and succeed in elaborating that. I wish Elke a very successful shop!

You can start your online shopping now on www.curvies.be

Leave a Reply