An Essentiel essential

Pet4

Ik ben echt een hoedenmens. In de winter draag ik super graag hoedjes en mutsen, in de zomer graag strohoedjes. Het enige wat ik nog niet tot mijn kleerkast kon verwelkomen, was een pet. Enkele maanden geleden vond ik eindelijk één die bij mij pastte: de nieuwe pet van de zomercollectie van Essentiel. Dit terrasjesweer is het moment om mijn pet uit te proberen. En ik ben het nu al zeker: een nieuwe verslaving is op komst.

Check zeker hun website voor solden en de andere petten: www.essentiel-antwerp.com

I’m a real hat person. During winter time I wear hats all the time and during summer too. The only thing I didn’t own yet, was a cap. A while ago I finally found one that I liked: the new summer cap by Essentiel. And with this weather, I had the chance to finally test it. I’m already sure that a new addiction is coming up.

Check their website for sales and the other caps: www.essentiel-antwerp.com

Leave a Reply