A new year

Picture1

Vanavond vieren we allemaal het einde van het oude jaar en het begin van het nieuwe jaar. Voor mij blijft dit toch altijd een moment van even stilstaan. Ik ben altijd degene die zegt “er is toch ongelofelijk veel gebeurd op een jaar”. Meestal is het ook zo. Ik verbaas me er telkens in, om te zien waar ik toen stond en waar ik nu sta. De leuke dingen die je meemaakte, de reizen, de mensen die je leerde kennen, de ideeën die je kreeg. Maar ook de mindere dingen die er gebeurden, de fouten die je maakte, de moeilijke keuzes waar je voor stond. Laat het de leeftijd zijn, dit jaar was een jaar van al deze dingen samen. Vooral een jaar van keuzes maken, misschien niet altijd de juiste. Maar het was vooral een jaar van vriendschap. Waar ik heb beseft hoeveel fantastische vrienden ik rondom mij heb, die mij steunen door dik en dun. Vrienden die aan de andere kant van de wereld wonen en nog altijd wekelijks iets laten weten en vragen hoe het met mij gaat. Eén van de vrienden die ik zeker voor het nieuwe jaar op mijn blog wou, is Charlotte. Omdat we samen al zoveel meemaakten. En zoveel mooie momenten hebben gedeeld. Omdat niets ooit te gek is. En omdat ik dit jaar wil afsluiten en samen met haar aan het nieuwe wil beginnen. Wel en natuurlijk ook omdat ze een coole stijl heeft 🙂 Op het nieuwe jaar!

Tonight we are all celebrating the end of the old year and the beginning of the new year. For me, this is always a moment to stop and think. I’m always the one who says “It’s crazy what has happened in one year”. It keeps surprising me, to see where I was then and where I am now. De nice things you experienced, the traveling, the people you met, the ideas you got. But also the hard things that happened, the mistakes you made, the hard choices you had to make. Let it be the age, but I expercienced all of that this year. It was mainly a year of making choices, maybe not always the right ones. But most of all, this year was a year of friendship. It was a year I realized that I have the most amazing friends, who will always keep supporting me. Friends who live on the other side of the world, but still text me every week to ask me how I am doing. One of my friends that I really wanted to have on my blog before the new year, is Charlotte. Because we have been trough some many things together. And have had so many beautiful moments. Because nothing is ever to crazy. And because I want to close this year and begin with the new year, together with her. Well and because she has a very cool stye 🙂 To the new year!

Leave a Reply