A day full of fashion

Antwerpen6

Het is alweer bijna een jaar geleden dat ik stage deed bij communicatiebureau Porter Novelli. Eén van de grote redenen waarom mijn tijd daar de moeite waard was en ik heel veel heb bijgeleerd, is Charlotte. Zij was mijn begeleidster en dompelde mij onder in de wereld van communicatie en social media. Ik zal haar er altijd dankbaar voor zijn. Het klikte vooral met haar omdat ook zij gebeten is door de mode-microbe. Toen ze vorig jaar drie maanden in Parijs ging wonen, is die passie alleen maar groter geworden. Vorige week zag ik haar voor de eerste keer terug en het was duidelijk dat ze nog meer ‘in style’ was dan daarvoor. Haar massa-shopping in Parijs zal daar wel toe bijgedragen hebben;) Ik vind haar stijl zo geweldig omdat ze altijd met combinaties komt waar ik zelf niet zou opkomen. Het jasje dat ze aanheeft op de foto met de combinatie van de stoere Vans vind ik helemaal geweldig! Zelf heeft ze ook een blog, waar ze schrijft over mode, Parijs en nog veel meer: http://www.scenebyc.com/. We zagen elkaar terug in Antwerpen, waar we de showrooms van enkel fashion PR-bureaus gingen bekijken.

It’s almost a year ago that I started my internship at communication agency Porter Novelli. Charlotte was one of the main persons who learned me a lot. She was my mentor and learned things I didn’t know before about communication and social media. I will always remember her for that. We had an instant connection and that was because she is also very into fashion. Last year she went to Paris for three months and there her passion for fashion grew. Last week I saw her for the first time after Paris and it was very clear that she was more ‘in style’ than before. Probably because of all the shopping in Paris;) I love her style because she always comes up with the coolest combinations. The jacket that she is wearing on the picture in combination with her Vans is amazing. She also has her own blog where she talks about fashion, Paris and a lot more: http://www.scenebyc.com/. We saw each other in Antwerp, where we visited the showrooms of some fashion PR-agencies.

 

2 thoughts on “A day full of fashion

Leave a Reply