A Change in Style

Charlotte1

Ik vind het altijd geweldig om terug te denken aan hoe je kledij er jaren geleden uitzag. Zo heb ik nog een hoofd vol vlechtjes gehad, droeg ik een rok over een broek of droeg ik broeken met pijpen die veel te wijd waren. Het is altijd fijn om te zien hoe jij en de mensen rondom jou een eigen stijl hebben ontwikkeld. Bij sommige mensen valt dit meer op dan bij anderen en bij deze vriendin heb ik heel duidelijk een change in style gezien: ik leerde haar ongeveer 3 jaar geleden kennen en toen was Charlotte iemand die mooie maar toch gewone kleren droeg. Tot ze ineens doorhad dat ze een groot gevoel voor stijl had en veel meer ging experimenteren. Charlotte groeide in mijn ogen uit tot een classy lady: altijd heel vrouwelijk maar toch speels gekleed. Ik zag haar gisteren en was helemaal verkocht door haar prachtige Sisley handtas!

I love to think about what I wore years ago. It’s always funny to think that I had braids, that I wore a skirt above my pants or that I wore way too baggy pants. It’s nice to see how you and the people around you developed their own style. For some people it is more obvious than for others. With this friend I saw a very clear change in style: I got to know Charlotte about 3 years ago and back then she wore pretty but rather normal clothes. Until she found out that she had a big sense for style. She started experimenting and the result was amazing. Charlotte became a very classy lady: always dressed very feminine but still playful. I saw her yesterday and I was completely fan of her Sisley handbag!

Leave a Reply